Doprava již od 39 Kč | Nakupte nad 500 Kč a získejte dopravu zdarma!

Křest nové knihy pro děti od Patrika Hartla

Krásný den, Bourdoňáci 🤗

Minulou středu se v pražském JazzDocku odehrála slavnostní událost – křest dlouho očekávané knihy pro děti od Patrika Hartla Andulka Andula. Kniha, která slibuje zaujmout malé čtenáře svým hravým příběhem a ilustracemi, přilákala na tuto událost nejen řadu známých osobností, ale i celé rodiny s dětmi.

Patrik Hartl započal křest svou úvodní řečí, během které ho doprovázela jeho dcerka Aya. Právě ta vnukla v únoru letošního roku nápad Patrikovi, že by měl napsat knížku pro děti. Knihu jsme pokřtili symbolickým zrním. Poté proběhlo slavnostní předání dárku nadaci Dejme dětem šanci v podobě 51 knih Andulky Anduly do 51 dětských domovů. 

Po úvodní řeči na pódium dorazil krásný (čokoládovo-malinový) dort v podobě knihy a s několika marcipánovými andulkami od firmy Ollies, která se stala oficiálním partnerem této akce. Dort spolu rozkrojili Aya s Patrikem.

Tak skončila formální část křtu. Hosti se dali do hovorů, občerstvili se cateringem, dortem i dalšími cukrovinkami, které obstarala firma Ollies. Děti se zabavily v dětském koutku v rukách zkušených animátorů a spousta z nich si odnesla i krásné malůvky na tvářích.

Nechyběly ani rozhovory – s autorem Patrikem Hartlem a několika dalšími hosty proběhlo pár zajímavých debat, které zachytila i televizní stanice Prima CNN. Média se zajímala především o inspiraci k Andulce Andule, o autorovy plány do budoucna, o novou knihu pro dospělé, kterou, jak už Patrik prozradil, má rozepsanou, ale i o samotný proces tvorby dětských knih, které jsou v poslední době čím dál populárnější.

A tak slavnostní křest zakončil podvečer plný dobré nálady. Akce v JazzDocku se jednoznačně vydařila! Kniha Andulka Andula má velký potenciál stát se dalším hitem mezi dětskými čtenáři. Patrik Hartl tím opět ukázal, že je mistrem nejen v psaní pro dospělé, ale dokáže zaujmout i ty nejmladší. 

Budeme se tedy těšit na příští rok, kdy Patrik plánuje vydat další knihu, tentokrát zase pro dospělé. Doufejme, že její křest se bude nést ve stejně skvělém duchu!

Tak brzy zase na bzučtenou 🐝 !

 



Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Další články

cartmagnifierchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram